Дідьє Дешам вперше розповів, чому Карім Бензема покинув збірну Франції перед ЧС-2022

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам вперше розповів свою версію того, чому нападник мадридського «Реалу» Карім Бензема залишив розташування національної команди перед стартом чемпіонату світу 2022 року в Катарі.

«Я втратив чергового дуже важливого гравця і маю розповісти про це. Карім засмучений, тому що цей чемпіонат світу багато важив для нього. Він сказав мені, що він «мертвий». Діагноз, поставлений нашим лікарем, збігався з тим, що йому поставили у Мадриді. У кращому випадку він міг повернутися до тренувань не раніше ніж 10 грудня.

Він написав у соціальних мережах, що розчарований тим, що йому довелося змиритися з відходом, виправдовуючи це турботою про команду. Ми пробули разом із ним хвилин двадцять. Коли я йшов від нього, то сказав: «Карім, не поспішай». Коли я прокинувся, він уже виїхав. Це його рішення, я його розумію та поважаю. Він підтвердив своє рішення завершити міжнародну кар’єру. Не питайте мене, чому. Розповідати чи ні про причини – його право», – наводить слова Дешама Le Parisien.

Нагадаємо, Бензема був включений до заявки збірної Франції на чемпіонат світу 2022 року, але покинув розташування команди перед стартом турніру. Офіційна версія – травма. Сам футболіст пояснював свій відхід тим, що вирішив поступитися місцем тому, хто більше допоможе національній команді.

За чутками, між Дешамом та Бенземом виник конфлікт. При цьому форвард «Реала» відписався у соціальних мережах від більшості партнерів зі збірної Франції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *