Юрій Вернидуб назвав три позиції, які хоче підсилити в Кривбасі

Наставник ФК Кривбас Кривий Ріг Юрій Вернидуб прокоментував трансферну політику клубу.

– Трансферна кампанія Кривбасу ще триває?

– Вона буде тривати увесь рік. Ми також працюємо над цим. Але є деякі моменти. Не зі всіма футболістами, яких хочемо бачити в нашій команді, виходить домовитись. У нас є свій план. Думаємо й про те, аби зараз у цей важкий для України час у нас не було завищених зарплат.

Потрібно розуміти, що наразі ми працюємо та граємо, завдячуючи нашим захисникам – ЗСУ. Футболісти, які наразі знаходяться у Кривбасі це дуже добре розуміють.

Щодо трансферів, то ми працюємо. Нам потрібен крайній захисник, центральний захисник, крайній атакувальний гравець. Всі, хто є зараз з нами на зборах, це ті, на кого я розраховую, – зазначив Юрій Вернидуб.

Також він поділився емоціями від перемоги над Минаєм в товариській грі (3:1).

“Вже третій етап зборів. Вдячний хлопцям, що відпрацювали на всі сто. Що перший тайм, що другий. Було багато моментів, але, на жаль, ми їх не реалізували. Є над чим працювати. Зараз більше будемо працювати над швидкістю, над реалізацією цих моментів. В цілому, все нормально. Головне, що всі здорові.

У нас попереду ще довгий шлях. Якщо на сьогоднішній день казати: ми багато працюємо. Добре, що є моменти, які хлопці чудово розуміють. Більшість цих моментів вони переносять у гру. Це тільки початок нашого шляху, йти ще дуже далеко”, – сказав Юрій Вернидуб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *