“Я читав, що він допомагає у переговорах”: Андрій Шевченко – про Романа Абрамовича

Легенда українського футболу та екс-наставник національної збірної Андрій Шевченко дав коментар для видання Inews, в якому поділився своїми думками щодо Романа Абрамовича.

“Я багато читав про те, як він допомагав у переговорах, але ці місяці для мене були дуже напруженими, я намагався зосередитися на допомозі своїй країні. Всі росіяни, яких я знаю, не хочу говорити імен, вони проти війни, тому що вона не має сенсу“, – Андрій Шевченко.

Також колишній лідер Динамо відповів легенді Саутгемптона Метту Ле Тіссьє та тим, хто вважає події в Бучі фейком.

Я знаю людей, які  віддали своє життя на передовій, знаю солдатів. Я знаю хлопців, які пішли до тероборони. Я знаю людей, чиї будинки були вражені ракетами, які втратили друзів та членів сім’ї. Деякі батьки відправили своїх дітей до бабусь і дідусів, щоб приєднатися до боротьби.

На Маріупольському вокзалі був напад на мирних жителів. Ми бачили, що сталося, коли росіяни виїхали з Бучі, Гостомеля, Харкова – їх було дуже багато – і немає слів, щоб описати ці злочини.

Я знаю правду, знаю, що відбувається. Я не маю часу сердитися. Я хочу допомогти своїй країні, я хочу допомогти людям. Це те, що я роблю. Я не хочу нікому нічого доводити.

Але моя точка зору: якщо ти в щось не віриш і у тебе є шанс дізнатись правду, то їдь туди. Думай своєю головою. Не поспішай. Поговори з людьми, подивись на все, якщо не віриш. Тоді ви самі дізнаєтесь правду“, – сказав Андрій Шевченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *