Металіст викупить Маілтона у Атлетіко Мінейро

Харківський Металіст викупить правого захисника Маілтона, який в першій частині сезону знаходився в клубі на правах оренди з Атлетіко Мінейро.

Про повноцінний трансфер пише авторитетне бразильске видання Globo Esporte. Згідно інформації від джерела, “жовто-сині” за латераля віддадуть близько 3,5 мільйонів бразильских реалів. Що становить близько 750 тисяч доларів.

З початком російського вторгнення Маілтон покинув розташування харків’ян і повернувся на батьківщину, де залікував травму. Не виключається, що після покупки уже Металіст віддасть гравця в оренду Атлетіко через бойові дії в Україні. Повідомляється, що футболістом також цікавиться чемпіон Болгарії Лудогорець.

23-річний Маілтон провів за Металіст в Першій лізі 5 матчів і віддав 1 асист. Портал transfermarkt оцінює його в 700 тисяч євро.

Увага! Наші друзі починають активно виступати в жанрі стенд-ап. Подивіться відео, лайкайте та шерьте друзям, якщо не важко.

@v_gunther88 #стендапукраїнською #стендап #гумор #черкаси #україна #стендапукраїна ♬ оригінальний звук – Vitalii Yatsenko

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *