Котик: “Реал має таких же людей, як і ми”

Головний тренер жіночого ФК Житлобуд-1 Валентина Котик поділилася своїми очікування від матчу стартового туру жіночої Ліги чемпіонів проти мадридського Реалу.

Поле рівне, м’яч круглий. Сьогодні буде боротьба, я сподіваюсь, що буде хороша гра за якістю та ми порадуємо наших вболівальників.

Клуб з липня місяця працює в напруженому графіку. Нещодавно, як ви знаєте, був навчально-тренувальний збір збірних команд, більшість наших гравчинь покинуло розташування команди, тому в нас залишилось не так багато гравчинь, але тим не менш, основна задача після зборів була зміцнити наші зв’язки, награти комбінації та привести дівчат до одного рівня. Вся команда дуже розуміє де ми зараз знаходимся, нам дуже цікаво як відбудеться цей турнір, хочеться вже спробувати свої сили, всі здорові та готові до боротьби.

Розумієте, що за емблемою Реалу стоять такі ж самі люди, як й ми. Так в них є емблема, та й в нас є емблема, яку ми будемо завтра захищати. Переглядали їх матчі, визначали гравців. В них дуже добре збалансована команда“, – сказала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *