Жіноча команда Динамо здобула перемогу в першій офіційній грі в історії

У неділю, 15-го серпня, відбувся матч 1-го туру першої ліги серед жіночих команд, у якому дівчата київського «Динамо» вдома приймали «Прикарпаття-ДЮСШ №3».

Поєдинок виявився цікавим та результативним та завершився впевненою перемогою «біло-синіх» з рахунком 4:1. Два м’ячі наша команда забила у першому таймі і ще два – після перерви. Пропустили динамівки у середині другого тайму.

Спочатку гра була рівною, на полі точилася рівна боротьба, але з кожною хвилиною підопічні Володимира Пятенка збільшували тиск на ворота суперниць. Згодом наша команда і взагалі перехопила ініціативу та грала першим номером. Зазначимо, що на початку другого тайму гості залишилися у меншості після того, як Маснюк випадково зіграла рукою при спробі вибити м’яч.

Загалом, обидві команди показали змістовний та цікавий футбол з великою кількістю боротьби. Гравці «Прикарпаття» часто фолили, сподіваючись відігратися, не нехтували прикарпатці підкатами та грубощами на полі. Але незважаючи на це, «біло-сині» довели гру до логічного завершення та святкували перемогу.

ФК Динамо Київ

Сезон 2021/2022. Перша ліга. 1-й тур
«Динамо» – «Прикарпаття-ДЮСШ №3» – 4:1 (2:0)
15.08.2021. Конча-Заспа, НТБ «Динамо»
Голи: Мироненко (31), Гріга (34, 62), Мирончук (54 пен) – Карабінович (70)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *