Футболістка ФК «Кривбас» Інна Глущенко розповіла, як команда готується до сезону у Вищій лізі

Футболістка Інна Глущенко, яка грає у жіночому криворізькому ФК «Кривбас» на позиції форварда, розповіла про підготовку до сезону у Вищій лізі чемпіонату України та наголосила на своїх власних цілях.

– Збори проходять чудово, кожного дня у нас по два тренування. Зранку ми відпрацьовуємо фізичні вправи, а ввечері – тактику та техніку. Дуже подобається тренерський підхід. Кожен з тренерів приділяє багато часу кожній футболістці, – розповідає Інна Глущенко.

Також Ірина раніше виступала за збірну України U-15, нині гравчиня збірної U-17. У минулому сезоні зіграла 16 матчів та забила 17 голів.

– У цьому сезоні звісно хочу покращити свої результати та статистику. Також хочу допомогти жіночому ФК «Кривбас» досягти хороших результатів, – говорить футболістка.

Інна говорить, що дівчата у команді різні, тому вони намагаються один під одного підлаштовуватися. У вільний час від тренувань грають у настільні ігри та спілкуються. Це допомагає футболісткам покращити взаємодію під час тренувань та гри на полі.

– Умови проживання в готелі хороші. Дуже добре, що ми живемо в одному місці, тому що більше спілкуємося.

У нас вже був один вихідний. Ми гуляли у центрі Кривого Рогу, але не встигли багато чого побачити. Взагалі бачимо місто переважно поки з вікон автобусу, коли прямуємо на тренування, – розповідає Інна.

Джерело: Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *