Екс-гравець Шахтаря: Я не заграв в Україні через холодну погоду

Бразилець Елано розповів, як він був здивований, коли його викликали в збірну Бразилії з донецького Шахтаря, а також зізнався, що не зміг заграти в Україні через погоду.

Можу сказати, що виклик в збірну Бразилії врятував мені життя, тому що я не дуже добре почував себе у Шахтарі. Я там не адаптувався. Дуже важко жити в країні, де є -15 градусів. Але мене викликали Дунга і Жоржиньо (асистент тренера – прим.). Я не вірив. У перший день я запитав: “Вибачте, але чому я тут? Чому мене обрали?” Вони відповіли, що це через гру за Сантос, де я грав до Шахтаря. Вони хочуть побачити мене зблизька, щоб побачити, чи зможу я грати на такому рівні знову“.

Також в цьому ж інтерв’ю він поділився спогадами за свою гру за Манчестер Сіті.

“Ман Сіті був одним із найкращих моментів у моїй кар’єрі. У нас була чудова команда, чудовий тренер. Свен-Йоран Ерікссон був одним із найкращих людей, яких я коли-небудь зустрічав. Я шкодую, що покинув Манчестер Сіті… Ми почали цей нинішній проект. Ми показали, наскільки Манчестер Сіті великий і має неймовірний потенціал“, – сказав Елано The Guardian.

За Шахтар в чемпіонаті України хавбек забив 14 голів у 49 матчах. На його рахунку 9 голів у 50 матчах за збірну Бразилії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *