Андрій Шевченко: Заголовки в газетах про Україну поступово зникають, тому дуже важливо підтримувати цю лінію, цю точку кипіння

Легенда українського футболу та колишній тренер національної збірної України Андрій Шевченко вважає, що потрібно доносити інформацію про війну в Україні за кордоном, щоб країна продовжувала отримувати підтримку.

«Сьогодні обов’язково потрібен фандрайзинг, тому що минуло вже більше трьох місяців, і ви чудово розумієте, що ця хвиля починає потихеньку йти. Тому дуже важливо говорити, робити заходи, постійно підтримувати в точці кипіння, розуміння, що війна в Україні не закінчилася, що в країні дуже тяжке становище, і люди повинні обов’язково допомагати.

Заголовки в газетах про Україну поступово зникають, тому дуже важливо підтримувати цю лінію, цю точку кипіння та розуміння того, що війна продовжується. Нам потрібна підтримка. Без неї буде дуже тяжко», – сказав Андрій Шевченко в ефірі “Сніданок з 1+1“.

Шевченко побував на благодійній вечері-аукціоні у Лондоні для збору коштів на відновлення України. За його словами, було зібрано близько мільйона доларів. На ньому були помічені і екс-гравці збірної Англії Джон Террі та Джеймі Каррагер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *