Максим Шацьких: Коли Селезньов поб’є рекорд, я першим його привітаю

Колишній нападник низки українських клубів Максим Шацьких відповів на запитання щодо свого рекорду з голів в УПЛ.

– Ваша думка про Селезньова та його амбіції побити ваш рекорд із забитих голів в УПЛ?

– Ми з ним разом були в Ужгороді, а я в Ужгороді був під час війни. Ми там щодня бачилися, спілкувалися. Вчора надіслав фотографію, грали вони благодійний матч на підтримку ЗСУ, що йому розбили голову, весь перебинтований. Я говорю: «Жека, бережи себе, дорогий! Не можна так».

Так теж сидимо: спілкуємося, сміємося, він не приховує цього, що мітить на рекорд, сильно мене поважає. Зараз така ситуація, що чим далі, образно, це все відкладатиметься, якщо у нас футбол не стартоне, не почнеться, то дуже складно буде принаймні йому привести себе в тонус.

Я йому побажав: «Давай, Жеко! Все в твоїх руках та ногах, і в голові. Працюй, дай Боже, якщо щось вийде і буде команда». Я не проти, я перший його привітаю.

– Чи плануєте в майбутньому повернутися в український футбол? Якщо так, то в якому амплуа?

– У якому амплуа? Я вже сказав, що тренерство до мене трохи ближче, тому що я в цьому трохи знаюся, розумію і вже якийсь досвід. Тому, звичайно, я впевнений, що ми переможемо і нарешті настане світ.

І сподіваюся, що буде чемпіонат, у якому він буде вигляді – це вже інше питання. Зараз найголовніше, щоб настав світ і не гинули люди. А про футбол думатимемо потім. Зараз футбол на другому місці, зараз головне — реальна війна, яку треба якнайшвидше закінчувати, – сказав Максим Шацьких.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *