“Треба буде стати водієм клубного автобуса – я стану”: Даріо Срна зізнався, що заради Шахтаря готовий на все

Легенда донецького Шахтаря Даріо Срна дав ексклюзивне інтерв’ю для Футбол News.

– Поки що все відкрито, Роберто ще тренер Шахтаря. Сідатимемо з ним, говоритимемо. Ми поважатимемо його рішення, він багато зробив для Шахтаря. За майже сім місяців він потрапив двічі до Ліги чемпіонів, виграв Суперкубок. Ми його привезли до однієї команди, де у нас були божевільні футболісти світового рівня. Хто з них залишиться на завтра – ми не знаємо.

– Якщо Роберто таки піде, Даріо Срна може очолити Шахтар?

– На сьогодні – ні. Усі знають, що я людина Шахтаря. Навіть якщо потрібно буде їздити за кермом автобуса «Шахтаря», я буду. Тому якщо треба, щоб я був тренером Шахтаря – немає проблем. Я ради Шахтаря готовий на все.

– Хто прийматиме рішення: Срна чи президент Рінат Ахметов?

– У нас президент ухвалює рішення. На сьогоднішній день є краще тренери, які можуть очолити Шахтар, ніж Срна. Є багато спеціалістів в Україні та за кордоном.

– Якщо чемпіонат буде в Україні, легіонери повернуться?

– Залежить від ситуації в Україні. Я впевнений, що ніхто з іноземців не повернеться, якщо буде воєнний стан. Це не реально. Сподіваємось, що все буде добре, у майбутньому очікуємо ситуацію. У нас попереду ще два місяці. Віримо пану президенту Павелку та його команді, що зроблять найкращий варіант для чемпіонату України на сьогодні“, – сказав Даріо Срна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *