Юрій Вірт: НК Верес підтримує ідею проведення УПЛ в Україні

Наставник рівненського НК Верес Юрій Вірт вважає, що наступний сезон УПЛ варто проводити в Україні. Про це він сказав у передачі “Головна команда”.

“Я маю інформацію, що наш президент Зеленський захотів, щоб футбол був в Україні, і чемпіонат проводився в Україні, а не за кордоном. І якщо він так говорить, то ми маємо прислухатися до нього і робити так, як він.

Тому що виїхати за кордон, як хочуть наші лідери, не так легко. Тож рівненський Верес повністю підтримує ідею грати в Україні. Як і де він проходитиме – вирішуватимуть наші керівники. Я зустрічався з президентом, і він наполіг на тому, щоб грати чемпіонат в Україні“, – розповів Юрій Вірт.

Верес в сезоні 2020/2021 став чемпіоном Першої ліги. На зимову паузу в УПЛ команда пішла на дев’ятій позиції. Рівненський клуб набрав 23 очка за 18 матчів.

48-річний спеціаліст почав тренерську кар’єру в 2012 році. Працював в тренерських штабах Металурга Донецьк та Сталь Кам’янське. В 2017 році очолив Верес, потім певний час працював у ФК Рух. З 2019 року Юрій Вірт знову став тренером Вереса.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *