“Просто геноцид”: Сергій Ребров – про події в Бучі

Український тренер Аль-Айна з ОАЕ Сергій Ребров прокоментував свої думки про тимчасово окуповані райони Донецької області, а також про події в Бучі та Ірпіні.

— Хтось із ваших рідних залишився у Горлівці?

– Ні. Усіх перевіз ще 2014 року, коли все це фактично і почалося. Батьки зараз у Києві. Перший місяць був особливо тяжким.

— Чи правда, що прихильники “денеер” просили у вас грошей?

— Дурниці, такого не було. А ось футболку із музею, так, спалили. Мабуть, їм не сподобалося, що я з першого дня війни 2014 року був на боці України.

— Вам прикро, що Горлівка й досі під окупацією?

— Прикро не лише за рідне місто. росія ставиться до всієї України з якимось особливим запеклістю. Вони не лише захоплюють землі, а й цілеспрямовано винищують нашу націю. Як росіяни поводяться у Бучі, Херсоні, Маріуполі… Це неймовірно у 21-му столітті! Справжній геноцид. Країна, яка вважалася сусідом… А скільки родинних зв’язків!

— Думали про причини?

— Подивіться, звідки ці солдати. Багатьох набирають не з Москви чи Санкт-Петербурга, та якщо з глибинки, де основне джерело інформації — телевізор. Крім цього, відбувається постійне посилення законів стосовно тих, хто намагається висловити альтернативну думку”, – сказав Сергій Ребров.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *