Євген Селезньов: Вірю, що Минай зіграє проти Шахтаря на “Донбас-Арені”

Евгений Селезнев

Форвард «Минаю» Євген Селезньов заявив, що не має наміру залишати закарпатський клуб.

«Знаходжуся в Ужгороді, тренуємося з хлопцями з «Минаю», хто залишився тут. Плюс із нами бігає Макс Шацьких. Нещодавно до Ужгорода приїхав Богданович (Володимир Шаран – прим.). Тепер займаємось під його наглядом.

Хочу заспокоїти всіх. Наразі точно не планую завершувати кар’єру. Гратиму, поки відчуваю в собі сили, я ще не сказав свого останнього слова. Залишати «Мінай» не має наміру. Хочу ще порадувати вболівальників своїми голами в УПЛ та відплатити за те, що вони вірять у мене.

Про рекорд зараз не думаю, є завдання важливіше — щоб закінчилася війна і ми нарешті вигнали цих потвор з нашої землі. Упевнений, це скоро станеться і футбол повернеться до України.

Україна однозначно переможе і ми повернемо собі всі наші території. Вірю, що “Минай” зіграє проти “Шахтаря” на заповненій “Донбас Арені”. Це моя мрія. А всі ті, хто прийшов на мою землю, нехай п#####т за російським кораблем, пощади їм не буде. Я нікому не пробачу зради моєї матері-України і ніколи не зрозумію тих, хто виїхав під час війни», – сказав Селезньов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *