Сергій Палкін: Для мене найбільшою перемогою в житті буде перемога в цій війні за незалежність України

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін розповів про ситуацію в клубі на тлі вторгнення військ РФ в Україну.

«У країні війна. Росія вчинила масштабне вторгнення до України. Гинуть люди. Немає слів описати те, що відбувається. Світова спільнота мусить зупинити це чимшвидше.

Я закликаю клуби, з якими ми грали, а це більшість топових команд Європи, УЄФА, десятки мільйонів уболівальників надати на своєму рівні максимальну підтримку Україні. Ця війна стосується кожного європейця сьогодні. Лише об’єднавши сили, ми можемо перемогти це безумство. Я вірю, що разом ми вистоїмо та переможемо.

Я багато пережив яскравих моментів із «Шахтарем», однак для мене особисто найбільшою перемогою в житті буде перемога в цій війні за незалежність України.

Щодо ситуації в клубі. Я перебуваю в Києві. Більшість гравців і тренерів з родинами перебувають у Києві. Ми намагаємося знайти варіанти, як евакуювати наших іноземців та їхні родини. Наскільки мені відомо, Соломон і Тете перебувають уже за межами України.

Співробітники клубу – по домівках, у бомбосховищах, підвалах, у метро. Там, де безпечніше. Якщо є змога – евакуюють сім’ї.

Наразі, за наявними даними, будь-яких постраждалих серед співробітників та їхніх родин немає. Намагаємось підтримувати комунікації всередині, обмінюємось інформацією, підтримуємо одне одного.

Усі наші думки сьогодні – про закінчення цієї божевільної війни. Про українських воїнів, про тих, хто захищає нашу країну та її право на суверенітет і незалежність. Вірю, що разом ми переможемо», – сказав Палкін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *