Клуб Другої ліги опубліковав відео, на якому засік гравця на вживанні алкоголю

Кілька днів тому колишній гравець ФК Перемога Андрій Слінкін, напевно, у перерві між алкогольними вечірками, дав інтерв‘ю і розказав своє бачення причин його звільнення з клубу ????????‍♂️

Каже, наче, «лідерів команди» вигнали, аби зекономити. Режим не порушував, а провальні результати перших матчів — то просто не встигли розігратися ????

По-перше: наш клуб забезпечує футболістів усім необхідним (високі гонорари, оренда житла, якісні збори) і тому вимагає результату та самовіддачі на полі. За дивним збігом обставин, за присутності «лідерів» команди, а саме Слінкіна, загальний результат наших двох матчів був 1:2 і один набраний бал. У наступних трьох іграх, після правильних висновків і ротацій у складі, вже 8:1 на нашу користь і 9 сумарних очок ???? Також хочемо додати, що висвітлення у ЗМІ, на яке поскаржився Андрій, дало результати: наприклад, ФК «Гірник-Спорт», який підписав контракт із Слінкіним, за добу після цього повідомив про припинення співробітництва із «футболістом».

І на останок додаємо відео: Андрій Слінкін (на той момент ще гравець) під час чергового пропущеного тренування ФК Перемога. Не порушував режим? Висновки робіть самі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *