“Ми знали, що вони сильні”: Судаков – про перемогу над Францією

Півзахисник збірної України Георгій Судаков прокоментував перемогу над Францією (3:1) у 1/4 фіналу молодіжного Євро U-21.

“Пас Мудрика? Михайло правильно сказав, раніше я віддавав йому такі передачі. У нас була зв’язка така. Тепер він віддав.

Я знав, що він віддав схожу передачу на Циганкова в матчі з Північною Македонією, знав, що він може віддати цю передачу, тому мені треба було просто в ту зону побігти, а там вже приборкати м’яч та забити.

Звичайно, ми знаємо, наскільки індивідуально сильна Франція. Важко проти неї грати, захищатися тим паче. Були проблеми між лініями, потім ми перебудувалися на 5 захисників, Бражко сів в центр п’ятим і стало трохи легше.

Сьогодні ми ще думаємо про гру з Францією, ще трохи радіємо, а з завтрашнього починаємо думати про Іспанію. Тоді проти нас грав інший склад, тепер теж буде інший, тому в першу чергу треба розібрати їхні ігри зі Швейцарією та Хорватією, і вже від цього відштовхуватися. Я впевнений, ми здатні на набагато більше, ніж півфінал“, — сказав Судаков.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *