Україна – Вірменія: які канали покажуть матч Ліги націй УЄФА

У суботу, 11 червня, збірна України зіграє поєдинок групового етапу Ліги націй УЄФА. Суперником підопічних Олександра Петракова стане команда Вірменії.

Зустріч України та Вірменії прийме стадіон ЛСК у польському місті Лодзь. На поєдинку працюватимуть рефері з Польщі. Арбітраж очолить 44-річний Даніель Стефанскі.

Україна – Вірменія: прогноз букмекерів на матч Ліги націй

Свій шлях у новому сезоні Ліги націй збірна України розпочала з виїзного поєдинку проти збірної Ірландії в Дубліні. Гра проходила на стадіоні “Авіва” і завершилася мінімальною перемогою української національної збірної з рахунком 1:0.

Збірна Вірменія зіграла вже два поєдинки в поточному розіграші Ліги націй. У першій грі вірмени сенсаційно здолали Ірландію на своєму полі (1:0), а в другому програли в гостях Шотландії (0:2).

Україна – Вірменія: де дивитися матч

На території України поєдинок у прямому ефірі транслюватимуть телеканали «Футбол» та «Індиго TV», який також доступний на відеосервісі MEGOGO та платформа oll.tv.

Стартовий свисток пролунає о 16:00 за київським часом.

Нагадаємо, 1 червня збірна України обіграла в півфіналі відбору на ЧС-2022 Шотландію з рахунком 3:1. 5 червня підопічні Олександра Петракова поступилися команді Уельсу з рахунком 1:0 в Кардіффі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *