Все вирішив один гол: збірна України з перемоги над Ірландією розпочала Лігу націй

Сьогодні, 8 червня, в столиці Ірландії, Дубліні, збірна України грала проти місцевої команди в рамках Ліги націй.

Збірна Ірландії – Збірна України – 0:1

Гол: Циганков (47)

Ірландія: Келлехер – Еган (О’Ши, 62), Даффі, Коллінз – Стівенс (Макклін, 68), Каллен, Гендрік, Крісті (Браун, 68) – Найт, Огбене, Робінсон (Обафемі, 68).

Україна: Лунін – Сирота, Бондар, Попов – Миколенко, Сидорчук (Ігнатенко, 88), Шапаренко, Качараба (Караваєв, 71) – Мудрик (Піхальонок, 71), Довбик (Сікан, 80), Зубков (Циганков, 46).

Олександр Петраков застосував широку ротацію в цій грі. Із попередніх матчів місце в старті зберіг лише Віталій Миколенко. В першому таймі “зелені” мали моменти, але трохи краще вигляділи саме “синьо-жовті”, але впевнено у воротах грав Келлехер.

Проте і він не зміг виручити після удару від Тараса Качараби. Але арбітр пішов дивитись VAR і відмінив взяття воріт через офсайд у Артема Довбика.

Збірна України вийшла вперед на 47-й хвилині. Гол забив Віктор Циганков, що в перерві змінив Олександра Зубкова. Йому вдався чудовий постріл зі штрафного.

Ще деякий час ініціатива була за українцями, але останні 15 хвилин Ірландія провела в навалі і мала декілька нагод, щоб зрівняти рахунок. Найнебезпечнішим був момент на 79-й хвилині. Досвідчений Шейн Даффі пробив головою, але Андрій Лунін зумів перевести м’яч в перекладину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *