Олександр Шовковський назвав завдання збірної України у Лізі націй

Тренер національної збірної України з футболу Олександр Шовковський поділився очікуваннями від гри з Ірландією і запевнив, що після гри з Уельсом зроблені висновки.

Наступна гра нас швидко приводить до тями. У нас немає часу. Потрібно дуже швидко перебудовуватися та розпочинати новий сезон Ліги націй.

Важливо зробити висновки після матчу із Вельсом та рухатися далі. Ми всі вважаємо, що не заслуговували на пониження в класі минулого сезону. Нашим завданням є підвищення до Ліги А“, – зазначив Олександр Шовковський.

Нагадаємо, “синьо-жовті” в неділю, 5 червня, поступились валійцям (0:1) і не здобули путівку на ЧС-2022 до Катару. Перша гра в Лізі націй з Ірландією відбудеться сьогодні, 8 червня. Початок – о 21.45. Матч транслюватимуть телеканали Футбол 1 та Індиго TV. Для ірландців це буде друга гра, в першому поєдинку вони поступились Вірменії (0:1).

47-річний екс-голкіпер провів за збірну України в якості гравця аж 92 поєдинки, в яких пропустив 76 голів. Дебютував у 1994 році, а останню гру провів у 2012.  Разом зі збірною він виходив до 1/4 фіналу на ЧС-2006.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *