Шейн Даффі: Я думаю, всі хотіли, щоб Україна потрапила на ЧС до Катару

Досвідчений центральний захисник збірної Ірландії Шейн Даффі висловив захоплення зусиллями збірної України, яка так близько підійшла до забезпечення собі місця на чемпіонаті світу на тлі війни у країні.

Вони повинні дійсно пишатися тим, як вони поводилися, особливо в останніх двох іграх, ведучи свою країну, і я думаю, що всі хотіли, щоб вони потрапили на чемпіонат світу. Ми знаємо, що це дуже емоційний час для всіх, тому це буде особлива гра, на яку ми всі дуже чекаємо“, – сказав Шейн Даффі.

30-річний центрбек родом з міста Деррі. Розпочав футбольну кар’єру в Евертоні. Здавався до оренди в Бернлі, Сканторп, Йовіл. В 2014 році був проданив в Блекберн Роверс за 2 мільйони фунти, а в 2016 році куплений Брайтоном за 5,25 мільйонів фунтів.

Сезон 2020/2021 провів в оренді в Селітку з Глазго. В минулому сезоні АПЛ відіграв 18 матчів і забив 1 гол. Зараз його ціна на порталі transfermarkt 5 мільйонів євро. В збірній Ірландії дебютував літом 2014 року. Загалом уже зіграв 49 поєдинків, в яких забив шість голів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *