Уельс – Україна: які канали покажуть фінал плей-офф відбору на ЧС-2022

У неділю, 5 червня, відбудеться поєдинок фіналу плей-офф відбору на ЧС-2022, в якому збірна Уельсу зіграє проти України.

Гру прийме стадіон “Міленіум” в місті Кардіфф. Обслужить матч арбітр з Іспанії Антоніо Матеу Лаос.

Гра з Уельсом – останній бар’єр, який потрібно подолати національній збірній України, щоб завоювати заповітну путівку на мундіаль в Катарі.

Уельс – Україна: де дивитися матч

На території України матч транслюватимуть телеканали “Індиго TV”, а також “Футбол 1” і платформа oll.tv.

Стартовий свисток прозвучить о 19:00 за київським часом.

Варто відзначити, що спочатку матчі плей-офф відбору на ЧС-2022 за участю України повинні були пройти в кінці березня, проте були перенесені через військове вторгнення Росії в Україну.

У рамках підготовки до вирішальних ігор кваліфікації на чемпіонат світу та матчів Ліги націй підопічні Олександра Петракова провели три спаринги. Українці перемогли німецьку “Боруссію” з Менхенгладбаха (2:1) та італійський “Емполі” (3:1), а також зіграли внічию з хорватською “Рієкою” (1:1).

У півфіналі плей-офф відбору на ЧС-2022 національна збірна України здобула перемогу над збірною Шотландії в Глазго. Голами у складі команди Олександра Петракова відзначилися Андрій Ярмоленко, Роман Яремчук та Артем Довбик. За Шотландію гол забив Макгрегор.

Шотландія – Україна: огляд матчу 1/2 фіналу відбору на ЧС-2022

Це був перший офіційний матч нашої команди цього року.

Збірна України: шлях на ЧС-2022

Підопічні Петракова посіли друге місце у своїй відбірковій групі слідом за Францією, обійшовши команди Фінляндії, Боснії і Герцеговини та Казахстану.

Якщо збірна України зможе пройти Уельс, то у фінальній стадії чемпіонату світу в Катарі зіграють у групі B з командами Англії, США та Ірану.

Мундіаль в Катарі буде проходити з 21 листопада по 18 грудня 2022 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *