“Хлопці показали високий рівень самовіддачі та тактичної підготовленості”: Артем Федецький похвалив збірну України

Екс-гравець національної збірної України з футболу Артем Федецький поділився своїми думками щодо гри проти Шотландії, в якій “синьо-жовті” здобули перемогу з рахунокм – 3:1.

“Це матч, після якого нічого навіть не хочеться казати. Я переглянув би цю гру із першої до останньої хвилини. Хлопці молодці. Вони показали високий рівень самовіддачі та тактичної підготовленості. Ми трохи критикували команду після товариських матчів, але всі розуміли, що це збори.

 Їм важко було грати на втомі. Потрібно було пройти через це. Наші футболісти добре підготувалися до матчу ментально. Ця перемога для наших українських воїнів-героїв”, – зазначив Артем Федецький.

Артем Федецький грав за збірну з 2010 по 2016 рік. За цей час фланговий захисник провів 53 гри і забив 2 голи. На клубномі рівні в Україні він виступав за Шахтар, Арсенал Київ, ФК Харків, Карпати і Дніпро. Сезон 2016/2017 був на контракті в німецькому Дармштадті.

Збірна України: шлях на ЧС-2022

  • Підопічні Петракова посіли друге місце у своїй відбірковій групі слідом за Францією, обійшовши команди Фінляндії, Боснії і Герцеговини та Казахстану.
  • У фіналі плей-офф за право зіграти на ЧС-2022 збірна України зіграє проти збірної Уельсу. Гра пройде 5 червня в Кардіффі.
  • Якщо збірна України зможе пройти Уельс, то у фінальній стадії чемпіонату світу в Катарі зіграють у групі B з командами Англії, США та Ірану.
  • Мундіаль в Катарі буде проходити з 21 листопада по 18 грудня 2022 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *