Легенда Ліверпуля: Хочу, щоб збірна України виграла чемпіонат світу

Колишній шотландський футболіст Грем Сунесс прокоментував майбутній матч відбору на ЧС-2022 проти України, який відбудеться 1 червня.

«Частина мене продовжує повертатися до того факту, що це лише гра у футбол, і чи дійсно я хочу перемогти їх? Будь то спорт, політика, мистецтво, хоч би що це було, ми повинні дати зрозуміти Росії, що те, що вони роблять, є неприйнятним.

Я опинюся в дуже складній ситуації. Я емоційний. Я не просто хочу, щоб Україна пройшла кваліфікацію, я хочу, щоб вони поїхали туди [у Катар] та виграли чемпіонат світу.

Як далеко потрібно закопатись головою в пісок, щоб не розуміти, в якому становищі зараз перебуває світ? Чи буде це коли хтось натисне кнопку ядерної зброї?

Я не хотів би бути одним із шотландських гравців, які грають того вечора.

Я не знаю, де будуть мої емоції. Мої емоції там, коли я глибоко думаю про те, що важливіше, футбол, або надіслати сигнал про неприйнятність поведінки Росії.

Світ має об’єднатися і сказати їм це, ви можете почути емоції в моєму голосі. Це моє головне почуття у цій ситуації.

Я роблю це для телебачення, і я не знаю, як я впораюся з цим. Я знаю, що більшість наших вболівальників, які підуть туди, відчують те саме», – сказав Сунесс в інтерв’ю The Times.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *