Футболіст збірної України відхилив трансферні пропозиції Ювентуса та Мілана

Крайній півзахисник донецького Шахтаря Михайло Мудрик відхилив трансферні пропозиції від італійських грандів Мілана та Ювентуса, щоб перейти до Байєра.

Про це повідомляє Sempremilan.it.

За даними джерела, футболіст ухвалив таке рішення, оскільки не впевнений, що отримуватиме постійну ігрову практику в італійських клубах.

Раніше повідомлялося, що Байєру вдалося погодити трансфер гравця з донецьким клубом, а також досягти усної домовленості про перехід із самим футболістом. Сторонам залишилося лише оформити цю угоду офіційно.

Портал Transfermarkt оцінює вартість Михайла Мудрика в €9 млн. Його контракт із Шахтарем розрахований до грудня 2026 року.

У минулому сезоні Мудрик зіграв у 19 матчах “Шахтаря”, забивши два м’ячі і віддавши дев’ять результативних передач. У червні Михайло дебютував за збірну України в офіційних матчах.

Михайло Мудрик: кар’єра

Мудрик – вихованець “Металіста”, “Дніпра” і “Шахтаря”. У першій команді “гірників” він дебютував у жовтні 2018 року.

Відтоді він пограв в оренді за “Арсенал-Київ” та “Десну”, а цей сезон проводить у складі “Шахтаря”.

Мудрик зараз є одним з найталановитіших молодих гравців як “Шахтаря”, так і українського футболу в цілому. У минулому році він був номінований на престижну премію найкращого молодого футболіста Європи “Golden Boy”.

Михайло володіє чудовою технікою і дриблінгом, за що йому дали прізвисько “український Неймар”. Вболівальники “Реала” аплодували Мудрику після гри на “Сантьяго Бернабеу” з “Шахтарем”.

У складі “Шахтаря” Мудрик зіграв 26 матчів, в яких забив два голи і віддав 9 результативних передач.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *