“Команді був потрібний лідер і я зробив це”: Ібрагімович – про чемпіонство в Серії А

Златан Ібрагімович прокоментував перемогу Мілана в Серії А.

“Це моє найбільше задоволення. Коли я повернувся, то сказав на прес-конференції, що поверну Мілан на вершину. Багато хто сміявся, але ось – ми виграли скудетто. Ми принесли багато жертв, але немає нічого неможливого. У мене було багато проблем цього року. Щодо майбутнього скажу в найближчі дні, а поки що хочу насолоджуватися цим успіхом».

«Коли я прийшов, це був один Мілан, а тепер – зовсім інший. Я передав молоді все, що міг. Я зробив усе, щоб допомогти команді навіть поза полем. Команді був потрібний лідер, який би вів її. Я зробив це, і ми виграли».

«Тренер зробив чудові речі. Була складна ситуація. Ми дуже виросли. Тренер дає мені велику відповідальність, він був трохи напружений місяці в останні місяці але я завжди поруч з ним».

«Що далі? Спочатку я маю щось зробити, щоб почуватися добре. Якщо я почуватимусь добре, то це не був мій останній матч. Чи потрібна операція? Подивимося».

«Я присвячую перемогу Міно Райолі. Я був близький до переходу в Наполі, а тоді він сказав мені, що я єдиний, хто може врятувати Мілан. Тому я присвячую скудетто йому“, – сказав Златан Ібрагімович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *