Екс-тренер збірної України: Луніну треба покидати Реал

Колишній головний тренер збірної України та київського Динамо Йожеф Сабо поділився своїми очікуваннями від гри Ліверпуль – Реал та перспективами Луніна в складі мадридців.

“Реал обіграв тактично Ліверпуль. У першому таймі вони не атакували, але добре захищалися – дали гравцям Ліверпуля набігатися. У другому таймі пішла зовсім інша гра. Я не знаю, куди дивився правий захисник Ліверпуля, коли Вінісус забивав м’яч. Де він був взагалі?

Я сказав би, що виграв не Реал, а воротар — Тібо Куртуа. Він витягав мертві м’ячі, робив блискучі сейви. Я ним просто захоплююсь. Що робити Луніну у цій ситуації? Йому треба йти, не можна весь час сидіти на лаві. Я розумію, що у нього хороша зарплата і він у Реалі, але треба грати.

Наскільки знаю, за ним ганяються непогані англійські клуби. АПЛ би йому ідеально підійшла. Гранди Луніна не візьмуть, у всіх уже є добрі воротарі.

Але середняки АПЛ теж хороший варіант. Миколенко підійшов Евертону, він весь час грає при Лемпарді і досить непогано“, – сказав Йожеф Сабо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *