Дієго Сімеоне зізнався, чому Атлетіко міг сенсаційно не вийти до Ліги чемпіонів

Головний тренер Атлетіко Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над Ельче у 36-му турі чемпіонату Іспанії. Також він розповів, чого не вистачило клубу для успішного виступу у сезоні.

“Передусім я радий за футболістів, які грали не так часто, як хотілося б, через Лігу чемпіонів, в якій ми виступали дуже добре, і чемпіонату, в якому нам не вистачило стабільності. Ми досягли мети, вийшовши до Ліги чемпіонів. Це результат нашої роботи. Ми цього заслужили”, — наводить слова Сімеоне Football Espana.

11 травня на стадіоні “Мануель Мартінес Валеро” в Ельче в рамках 36-го туру іспанської Прімери сезону-2021/2022 Ельче приймав “Атлетіко”. Гості здобули перемогу – 2:0.

Рахунок було відкрито у першому таймі. На 28-й хвилині відзначився нападник Матеус Кунья, йому асистував Ренан Лоді. На 63-й хвилині взяттям воріт відзначився півзахисник Родріго Де Пауль, гольовий пас віддав Антуан Грізманн.

Після 36 зіграних турів Атлетіко розташовується на третьому місці в турнірній таблиці іспанської Прімери, набравши 67 очок. Ельче з 39 очками знаходиться на 14-му рядку в таблиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *