Ліон хоче купити хавбека збірної Франції у італійської Роми

Хавбек італійської Роми Жордан Верету, скоріш за все, покине стан “вовків”. Він не входить в плани Жозе Моурінью. Керівництво клубу вивчає пропозиції від інших команд щодо його продажі.

На півзахисника активно претендує Ліон з Ліги 1. Гравець може лишитись і в Серії А, ним цікавиться Фіорентина, про це пише football-italia.net. Клуб зі столиці Італії хоче отримати за нього 10 мільйонів євро.

Жордан Верету відігравав не сильно значну роль в команді Моурінью минулого року. У всих турнірах 29-річний француз зіграв 50 матчів, забив 4 голи і віддав 10 результативних передач. У нього контракт з клубом до літа 2024 року.

Кар’єру центхав почав у Нанті. Потім грав за Астон Віллу, Сент-Етьєн та Фіорентину. Портал transfermarkt оцінює його в 17 мільйонів євро. Футболіст зіграв 5 матчів за збірну Франції.

Ліон вважається фаворитом на його підписання. Сьогодні “ткачі” офіційно оголосили про підписання досвідченого Олександра Ляказетта. Також Ліон бажає підписати Корентена Толіссо, який став вільним агентом, його контракт з Баварією завершився.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *