Марсель хоче орендувати форварда збірної Аргентини з Манчестер Сіті

Аргентинський форвард Хуліан Альварес, який цього літа перейде з Рівер Плейта до чемпіонів Англії Манчестер Сіті, свій перший сезон в Європі може провести в Лізі 1.

Як повідомляє авторитетний журналіст Санті Ауна з FootMercato, в його послугах зацікавлений віце-чемпіон Франції Олімпік Марсель.

“Провансальці” активно шукають підсилення під Лігу чемпіонів. До того ж, не виключено, що з клубу піде Аркадіуш Мілік, яким цікавиться Ювентус. Важливу роль в його оренді може зіграти наставник “біло-голубих” Хорхе Сампаолі, який є одним із найуспішніших тренерів Аргентини 21 століття.

22-річний Хуліан Альварес прийшов до “мільйонерів” в 2016 році із школи Атальї. Дебютував за першу команду в жовтні 2018 року. В цьому сезоні на його рахунку 8 голів і 2 передачі в 11 матчах чемпіонату Аргентини, а також 6 голів та 2 передачі в шести матчах Кубка Лібертадорес.

Англійський гранд його придбав за 17 мільйонів євро зимою, але віддав на півроку до оренди в клуб з Буенос-Айреса. Мололий нападник відіграв 8 матчів за “альбіселесте” і забив 1 м’яч. Також футболіст може зіграти і флангового вінгера.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *