Ліон безкоштовно підпише двох гравців збірної Франції

Французський Ліон, який провів невдало попередній сезон в Лізі 1 планує активно підсилити свій склад відомими вільними агентами.

Ніколо Скіра у себе в твіттері повідомляє, що Олімпік близький до підписання угоди з форвардом Александром Ляказеттом. Згідно його інформації, сторони заключать трирічний договір. Про його перехід в рідний клуб пише і Фабріціо Романо.

31-річний Ляказетт народився в Ліоні і з 1998 року займався в клубній академії. В 2010 році дебютував за першу команду. Загалом в чемпіонаті Франції провів 203 поєдинки і забив 100 голів.

В 2017 році майже за 60 мільйонів євро перейшов до Арсеналу. В АПЛ загалом відзначився 54 рази за 158 зустрічів. На його рахунку 3 голи в 16 матчах за збірну Франції.

Другим новачком клубу, яе повідомляє портал getfootballnewsfrance, стане Корантен Толіссо, який декілька днів тому також став вільним агентом. Його попереднім клубом була мюнхенська Баварія. Німецький гранд в 2017 році заплатив за нього 41,5 мільйонів євро на рахунок Ліона.

27-річний центральний хавбек також вихованець “ткачів”. На його рахунку 2 голи у 28 матчах за національну збірну Франції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *