Манчестер Сіті – Севілья: слова Пепа Гвардіоли після матчу

Пеп Гвардіола

Пеп Гвардіола висловився про матч із «Севільєю» у Суперкубку Європи. “Манчестер Сіті” став володарем трофею, обігравши “Севілью” в серії пенальті (1:1, пен. 5:4).

Едерсон кілька разів нас врятував. Минулого тижня [з «Арсеналом»] ми програли по пенальті, цього разу ми перемогли. Коулу Палмеру непросто довелося у такому фіналі, як цей, але він упорався блискуче.

Завершення Ен-Несірі, можливо, не було ідеальним, але це були жахливі миті, коли Окампос теж був близьким [до голу]. Однак Едерсон урятував нас. Коли минули перші хвилини другого тайму, ми почали грати в пас, більше контролювали гру. Ближче до кінця матчу ми забили і в останні хвилини відчували, що якщо якась команда і заб’є, то наша. Забий «Севілья» другий, можливо, ми вже не змогли б цього зробити.

«Севілья» має у своєму розпорядженні видатних гравців, приголомшливий воротар, на флангах оборони – футболісти збірних. Олівер Торрес відмінно взаємодіє з форвардами, тому попереду вони дуже небезпечні.

Насамперед я часом відчував брак мотивації, коли команда часто вигравала трофеї. Але сьогодні я такого відчуття не мала. Ми дуже раді, що вже виграли трофей [у новому сезоні]. Нам не вистачало одного, який дозволив би нам здійснити повне коло – наступною буде поїздка на клубний чемпіонат світу», – зазначив головний тренер «Манчестер Сіті».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *