Шедевральний гол та драматична розвʼязка: огляд матчу Севілья – Ювентус (Відео)

В матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги Європи Севілья на “Рамон Санчес Пісхуан” приймала Ювентус. Перша гра між командами завершилася в нічию – 1:1.

Севілья — Ювентус 2:1 (перший матч – 1:1)

Голи: Сусо, 71, Ламела, 95 — Влахович, 65

Севілья: Буну — Навас (Гомес, 106), Баде, Гудель, Акунья — Фернандо, Ракітич — Окампос (Ламела, 70), Торрес (Сусо, 61), Хіль (Монтіель, 100) — Ен-Несірі.

Ювентус: Щесни — Данило, Бремер, Гатті — Куадрадо (Мілік, 106), Рабьо, Локателлі (Міретті, 86), Фаджолі (Паредес, 41), Ілінг (Костич, 85) — Ді Марія (К’єза, 63) — Кін (Влахович, 63).

Попередження: Акунья, Сусо, Монтіель — Кін, Данило, Міретті, Паредес

На 115-й хвилині був вилучений Маркос Акунья (Севілья) (друге попередження).

Повний матч дивіться на МЕГОГО.

Команда Аллегрі намагалась грати в змішаному темпі, тому в неї були як періоди активності, так і відверто нудні відтинки гри, коли м’яч не відходив далеко від центральної лінії. Важко сказати, чи задовольняв подібний розвиток подій команду Менділібара, але вона все одно знаходила свої гольові моменти, тож подекуди суперникам доводилось покладатись виключно на майстерність Щесни на лінії воріт.

Проте й у Ювентуса були нічогенькі-такі моменти накшталт пострілу Кіна з правого флангу штрафного в дальню стійку на 33 хвилині, чи удару головою від Гатті на завершення подачі кутового ще на самому початку гри. Зрештою, футбол був дуже динамічним, а де є високі швидкості, там завжди присутній ризик випадкових травм. Прикрим чином завершилась участь Фаджолі в цій грі, бо після зіткнення з Гуделем у центральному колі він так і не підвівся самостійно.

Однак хід зустрічі було не зупинити, тож команди поступово перейшли до другого тайму, початок якого господарі проводили саме так, як і згаданий раніше матч проти Манчестер Юнайтед — намагались задавити опонентів від самого свистку арбітра. Проте вперто не пускав м’яч за лінію воріт Щесни, а його партнери за командою намагались щось вигадати у відповідь. Знову ж таки, м’ячі літали в обидва боки поля, але до результативної дії ніхто не наближався.

Порушити цю невтішну традицію одразу з виходу на заміну на 65 хвилині взявся Душан Влахович, якому головою скинув м’яч до правого флангу штрафного Рабьо, після чого серб продавив двох суперників та пробив у ближній кут. Але радощам гравців Юве не вдалось затриматись надовго, бо за шість хвилин Сусо також відзначив свою появу забитим м’ячем, причому красиво поклавши його в лівий верхній кут чужих воріт із дальньої відстані.

Напевно, Менділібар зробив свою головну дію за ходом цієї гри саме заміною колишнього гравця Мілана, бо така кількість передач до чужого штрафного, яка посипалась на голови захисникам Юве, була просто шаленою. Однак основного часу Севільї для другого голу все ж таки трохи не вистачило, тож довелось ще півгодини боротись проти дуже потужного суперника.

Але вже в першій своїй атаці в додатковий час господарі забили зусиллями Ламели, який, як можна було здогадатись, завершив головою в центрі штрафного одну з численних подач своєї команди. Далі залишалось втримувати цей результат і навіть робити це в меншості, бо під завісу гри Акунья отримав безглузду другу жовту за затримку часу. Він пропустить тепер вирішальну гру, куди, як можна здогадатись, іспанська команда все ж таки потрапила.

Фінальний свисток нідерландського арбітра Данні Маккелі відправив до вирішального протистояння за кубок УЄФА андалузьку Севілью, тоді як туринський Ювентус зупинився за два кроки до омріяного трофею. У Будапешті команда Хосе Луїса Менділібара зіграє проти італійської Роми 31 травня, о 22:00.

Фото: твіттер ФК Севілья

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *