Колишній селекціонер Шахтаря Жозе Боту має пропозицію від бразильского клубу

Португальский функціонер Жозе Боту, який майже три роки пропрацював у донецькому Шахтарі, може перейти працювати у бразильский Фламенго.

Про це пише авторитетне видання UOL.Esporte. “Червоно-чорні” вивчають можливість його запрошення ще з квітня. Жозе Боту розглядається віце-президентом Маркосом Бразом як можлива «права рука» у рішеннях щодо футболу в клубі Ріо. Ідея полягає в тому, щоб розподілити обов’язки в області футболу.

Зараз селекціонер працює в грецькому ПАОКу. Клуб з Салоніків заплатив за нього 500 тисяч євро в грудні 2021 року. Контракт у Боту з представником Греції діє до 2024 року. Але від Жозе було декілька публічних заяв, що він мріє попрацювати в Бразилії.

56-річний спеціаліст розпочав кар’єру в якості тренера в 1996 році. Після декількох років роботи в Луре і Сакавенше з нижчих ліг Португалії в 2002 по 2004 працював в тренерському штабі Бенфіки. В 2007 році став скаутом в системі “орлів”, а з 2010 по 2018 рік займав посаду головного скаута лісабонського клубу. Потім перейшов до донецького Шахтаря.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *