Жерсон Родрігес має пропозиції від трьох турецьких клубів

Вінгер київського Динамо Жерсон Родрігес, сходе, що і наступний сезон проведе в оренді. У нього є ряд пропозицій з Туреччини.

Про це пише у своєму твіттері місцевий журналіст Осман Ченгіз. Він повідомляє, що в оренді 26-річного гравця збірної Люксембургу зацікавлені Анкарагюджю, Умранієспор та Кайсеріспор.

Перші два клуби за підсумками минулого сезону піднялися до елітного дивізіону Туреччини, а Кайсеріспор фінішував на 14-му місці в Суперлізі.  Варто зазначити, що за Анкарагюджю Жерсон виступав в оренді в сезоні 2019/2020. Тоді він забив 6 голів в 11 матчах і побився з одноклубником.

В минулому сезоні Родрігес спочатку грав за Труа з французьскої Ліги 1, але після декількох скандалів покинув клуб і був відправлиний в Еюпспор з Першої ліги Туреччини. Відіграв 5 матчів, в яких зумів забити три голи і одного разу віддати асист.

Контракт гравця з київським клубом розрахований до літа 2024 року. Тransfermarkt оцінює його у 3 мільйони євро. Жерсон Родрігес за збірну своєї країни забив 10 голів за 44 гри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *