Олександр Зінченко зацікавив топ-клуб Серії А

Гравець збірної України Олександр Зінченко цього літа може змінити клубну прописку і переїхати до Серії А.

Як повідомляє сайт interlive.it, футболіст може стати частиною трансферу між Манчестер Сіті та міланським Інтером. Джерело пише, що “містяни” мають серйозну цікавість до словацького центрбека Мілана Шкріньяра.

Щоб отримати захисника чемпіони Англії запропонують топ-клубу Італії українця та 30 мільйонів євро. Олександр Зінченко замінить хорвата Івана Перішича, який вільним агентом перейшов до лондонського Тоттенхема.

Раніше повідомлялось, що Зінченко може опинитись в клубах АПЛ. Зацікавленість у ньому приписували Арсеналу, Ньюкаслу, Вест Хему та Евертону, за який грає інший футболіст “синьо-жовтих” Віталій Миколенко.

25-річний Зінченко з 2010 року знаходився в структурі донецького Шахтаря. Ман Сіті купили його в російському ФК Уфа. Сезон 2016/2017 півзахисник провів в оренді в голандському ПСВ.

Олександр Зінченко останні сезони в МС закриває позицію лівого захисника, а в збірній грає в центрі поля. Загалом за національну команду на його рахунку вже 48 поєдинків, в яких він відзначився 8 разів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *