Все про Honda Civic

Honda Civic

Все про автомобіль Honda Civic

Honda Civic 2021 року – один з кращих варіантів серед малолітражних автомобілів. Він випускається у двох варіантах кузова: седан і хетчбек. Основні моделі можуть бути оснащені двома різними двигунами, механічною або автоматичною коробкою передач, а модель Type R, орієнтована на продуктивність, отримала власний силовий агрегат.

У всьому великому модельному ряду є кілька постійних характеристик, а саме:

Civic цікавий в управлінні, вміло балансуючи між комфортом і керованістю, причому в комплектаціях Sport і Sport Touring баланс зміщується в бік останньої, а в Type R – ще більше. Незалежно від моделі, салон просторий, а низький капот створює ще більше відчуття простору. Багажник седана місткий, але хетчбек – справжній чемпіон з перевезення вантажів.

7-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи (на всіх комплектаціях, крім базової LX) став більш зручним для взаємодії, а також включає Apple CarPlay й Android Auto. Всі Civic оснащуються системою Honda Sensing, яка допомагає водієві, включаючи систему запобігання зіткнення з автоматичним гальмуванням і виявленням пішоходів, систему попередження про схід зі смуги руху і допомоги при русі по смузі, а також адаптивний круїз-контроль. У комплектації EX і вище додається функція LaneWatch від Honda, яка може відображати зображення з камери з правого боку автомобіля.

У цьому модельному році відбулося кілька змін в ієрархії моделей. Спортивна модель Si припиняє своє існування в 2021 році (в перспективі – редизайн), а купе припиняє випускатися першій-ліпшій нагоді. Високопродуктивний Type R залишиться, і отримає нову модель Limited Edition, яка скине кілька кілограмів у порівнянні зі звичайним Type R і буде пофарбована в ексклюзивний жовтий колір Phoenix Yellow.

Рівні обробки Civic 2021 року наступні: LX, Sport, EX, EX-L і Touring (Sport Touring для хетчбека). Незвичайний Type R пропонується тільки в кузові хетчбек. Седани LX і Sport оснащуються базовим 2,0-літровим двигуном, а EX і більшої комплектації, а також всі хетчбеки отримують більш потужний 1,5-літровий турбомотор. Моделі Sport і Sport Touring мають трохи більш жорстку підвіску, ніж інші комплектації.

Ви можете перейти за посиланням https://honda.ua/cars/civic-4d/, щоб знайти більш детальну інформацію про Honda Civic 2021 року, включаючи характеристики, специфікації й ціну.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *