Валентина Котик: “Аполлон дуже швидко атакує і веде боротьбу до кінця”

В матчі кваліфікації жіночої Ліги чемпіонів чемпіон України на Кіпрі здолав Аполлон (2:1). Тренер харківського клубу Валентина Котик поділилася думками про матч, а також розповіла, що думаю про гру-відповідь.

“Поки що, ми виграли бій, але не битву. Все буде вирішуватися в останньому матчі й ми це прекрасно розуміємо. Ми будемо налаштовуватися на матч-відповідь і докладемо всіх зусиль, щоб пройти далі.

Ми були готові до їх гри, переглядали матчі за участю “Аполлону”, вивчали, але сьогодні на полі нічого нового не побачили. Було складно грати перший тайм, все-ж таки, не наш клімат. Було важко фізично. Проте, дівчатка молодці, перетерпіли, зібралися, десь підсили суперниці, в нас було багато моментів, які потрібно було реалізовувати. З реалізацією поки що в нас не дуже добре складається, але ми працюємо над її покращенням.

Ми самі створили супернику ситуацію, після якої вони нам забили. В них дуже швидкий нападник, та й взагалі, команда бореться на кожній ділянці поля, намагаються закидати м’яч у вільні зони, використовуючи своїх швидких гравців“, – сказала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *